אחסון אתרים מישראל או מחו"ל? כל האמת נחשפת!
כשמדובר באחסון טוב לאתר, אנשים נוטים ללכת לאיבוד בין שלל האפשרויות המוצעות. בכל מה שקשור להשוואת מחירים של אחסונים, המחירים נעים בין זול מאוד ליקר מאוד אך המחיר לא תמיד מצביע על האיכות. אז מה עדיף, אחסון אתרים מישראל או מחו"ל?
איך לבנות אתר בחינם בשעה וחצי?
יש לי הצעה מעניינת עבורך, יצרתי הדרכה מלאה של למעלה משעה וחצי שתלמד אותך איך לבנות אתר מ-0 בחינם כולל רכישת אחסון ודומיין. נשמע מעניין? אשמח לשלוח לך אותה למייל.
✓ על ידי מילוי הטופס אני מאשר/ת קבלת טיפים, מדריכים בחינם וחומר פרסומי למייל
איך לבחור חברת אחסון מומלצת וטובה?
אם עדיין לא הצלחתם למצוא מעל את האחסון שאתם מחפשים בגלל שיש היצע כל כך גדול אז אולי תוכלו להיעזר במדריך של יוחאי מ-YYDevelopment. במדריך של בחירת אחסון אתרים מומלץ יוחאי סקר את מרבית חברות האחסון בארץ ובעולם לצד ביקורת אישית בנושא. מתחת תוכלו לראות את הסרטון שהוא פרסם באורך של למעלה משעה אם כל מה שאתם צריכים לדעת לפני שאתם בוחרים אחסון אתרים איכותי.
חברות אחסון מומלצות מחו"ל + מחירים
אם אתם מחפשים חברות אחסון מומלצת מחו"ל מתחת תוכלו לראות כמה מהחברות המובילות בעולם + מחירים לכל חברה. כאשר אתם רוכשים אחסון מו"ל חשוב לקחת בחשבון את מיקום השרת שאתם בוחרים וחשוב לדעת שבדרך כלל שרתי אחסון ממדינות אירופה מחזירות מהירות טובה לארץ (שרתים מגרמניה, אמסטרדם, לונדון וכו'…)
נקודה נוספת שיש לקחת בחשבון כאשר רוכשים אחסון מחו"ל היא שהמחיר עולה לאחר מועד ההתקשרות ולכן רצוי לרכוש אחסון ל-3 שנים ולא לשנה אחת על מנת ליהנות מהמחיר מבצע לתקופה הארוכה ביותר שאפשר. במידה ולא תהיו מרוצים מהאחסון בקשו את כספכם בחזרה כל עוד זה בתקופה של ההחזר הכספי לפי תקנון האחסון שבחרתם.
Cloudways – קלאודוויז
מחיר התחלתי: $10 לחודש
קופון 30% הנחה ל-3 חודשים: YOCHAY
חברות אחסון מומלצות מהארץ + מחירים
אם אתם מחפשים חברות אחסון מומלצת מהארץ עם שרת ישראלי מתחת תוכלו לראות כמה מהחברות בישראל לצד מחירים של כל חברה. כאשר אתם רוכשים אחסון אתרים מהארץ קחו בחשבון שכדאי שיהיה לאחסון תמיכה של 24/7 כך שתוכלו לקבל תמיכה גם בשישי ושבת.
בנוסף קחו בחשבון שהמחירים בארץ יקרים באופן משמעותי מהמחירים בחו"ל ולכן בדרך כלל יהיה עדיף לרכוש אחסון מחו"ל ולא מהארץ.
אחסון אתרים איכותי
בשלב הראשון, כדי להבין את עולם אחסון האתרים יותר טוב מומלץ להתייעץ עם בונה אתרים או מקדם אתרים המומחים בתחום זה. כך תוכלו לקבל מידע מקיף ונרחב יותר על סוגי החבילות השונות ועל האחסון שיתאים לאתר שלכם בצורה הטובה ביותר.
חשוב לקחת בחשבון ולעשות השוואת מחירים לפי רכישת אחסון וכך לראות מה עומד בתקציב שלכם. לאחר מכן, אפשר לבחון חברות שונות ואת סוגי החבילות אותן הן מציעות.
מה שתרצו לבדוק זה כמה שטח אחסון תצטרכו? האם אתם צריכים נכון לעכשיו אתר אחד בלבד לעסק או שאולי תצטרכו עוד בעתיד? זה משהו שכדאי לקחת בחשבון במידה והעסק יצמח ויגדל (משהו שאתם בהחלט מעוניינים בו).
הדבר הבא אותו תצטרכו לבדוק הוא נפח תעבורה, כמה עמודים יהיו לכם באתר? האם זה אתר פשוט עם מעט דפים או אתר גדול ומורכב יותר? הכל בהתאם לצרכים שלכם בתור בעלי עסק.
אחסון אתרים מישראל או מחו"ל?
בתור ישראלים, תמיד נעדיף את השירות הישראלי לצורך תמיכה בעברית ותמיכה טכנית. לפני ביצוע תהליך השוואת מחירים של אחסון אתרים נצטרך לקחת בחשבון מספר גורמים. למשל, המחירים בארץ עשויים להיות גבוהים יותר לעומת חו"ל. גם אף אחד לא מבטיח שהשירות בארץ יהיה בהכרח יותר טוב.
במקרה של השוואת מחירי אחסונים מישראל או מחו"ל, השיקול העיקרי כמעט תמיד יהיה כסף. אנשים משלמים על דומיין, בניית אתר, קידום אתר, תוכן וכל מה שקשור לכך. הם מעוניינים לחסוך ולשלם על משהו זול שיעשה להם את העבודה אך זול זה לא תמיד דבר חיובי.
במקרים קיצוניים בהם יש בעיות באתר או אפילו אם האתר נפל מסיבה כלשהי – חשוב שתהיה זמינות. בחו"ל יש תמיכה גם בשעות הלילה ואפילו 24/7 אבל באנגלית בלבד. בארץ השעות נוטות להיות מוגבלות כך שלא תמיד יש עם מי לדבר.
ישנן מספר חברות אחסון מעולות בארץ כשהמוכרת מביניהן היא חברת Upress. כשפונים לחברה בינלאומית, השירות יהיה באנגלית בלבד ויש לקחת זאת בחשבון. הרבה דווקא יעדיפו את השירות הישראלי המעט לוקה בחסר. מומלץ לקחת בחשבון גם את פקטור התשתית בארץ שהוא לא איכותי במיוחד, וכמו כן אבטחת האתר. זה דבר שלא ניתן בשום פנים ואופן להתפשר עליו.
כאשר מדובר על רכישת אחסון מחו"ל אפשר למצוא פתרונות טובים יותר וזולים יותר וזאת רק במידה והאנגלית שלכם מספיק טובה על מנת להתנהל עם נציגי התמיכה של האחסון המבוקש. חברות כמו Hostinger, FastComet ו-SiteGround בדרך כלל יספקו תמורה מצוינת למחיר שהם גובים.
אין ספק שיש מספר רב של גורמים אותם צריך לקחת בחשבון בעת השוואת מחירי אחסוני אתרים. המחירים בחו"ל יהיו זולים משמעותית אך ללא תמיכה בעברית ושרתים במיקום רחוק יותר. מומלץ להתייעץ עם אנשי מקצוע המבינים בתחום ובעלי עסק עם אתרים ותיקים בעלי נוכחות חזקה ברשת.